Monday, September 24, 2012

Yakan Yakalar Bunlar :)

Ya çok üzülüyorum oturup şu internet başına yazı yazamadığım için.Hep kısa zamanda birşey paylaşmak zorunda kalıyorum :(
Halbuki son zamanlarda aldığım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir sürü yeni cicilerim var ama kısa zamanda ne nerde paylaşmayı düşünüyorum.
Ayrıca hayatımda bir değişiklik oldu  ve 2 hafta önce çalışmaya başladım.Kendi aile şirketimizde işletme yapacağım ve 1-2 ay kadar bir eğitimden geçiyorum ve bunun yanındada MSA'da yiyecek içecek işletmeciliği kursuna gidiyorum.
E tabi bu yoğun tempo içinde eskisi kada çokçok yaka yapamıyorum ama yine siparişlerimi zamanında yetiştiriyor ve yeni modeller çıkartmaya devam ediyorum.


Bu kanatlar bir önceki postta paylaştığım kurukafalı yakaların kanadı.Burcu hanım için özel olarak tasarladım bu yakayı.Kanatları kalbe monte ettim ve bebe yaka üzerinde tasarladım.Bence pek hoş pek tarz oldu :)


Bu yakayı çok çok eski çoçukluk arkadaşıma nişan hediyesi olarak tasarladım.Gelinlik ve damatlığın herşeyini kendim kestim biçtim.Özellikle toplu kına gecesi yapan bütün kızların bunu taktığını düşünemiyorum :)



Bebe yakalar son zamanlarda favorim.


Siyah deri üzerine dantel kullandığım bebe yaka sade bir yaka isteyen bir müşterim için hazırladım.

Bu pullu yakaları gece rahatlıkla kullanabilirsiniz :) Çokta şık duruyorlar ışıl ışıl...




2 comments: